kamagra pillen kopen levitra ervaringen kamagra voor vrouwen cialis prijs nederland

Anke Knapper

Christoph van Veghel

Wie ben je en zou je de lezers van Fontanel uit kunnen leggen wat je afstudeerwerk inhoudt?

Ik ben Anke Knapper en ik ben een freelance illustrator. Voor mijn afstudeerproject heb ik een boek gemaakt met een verzameling verhalen van verschillende personen over hoe hun eerste keer seks was. Met dit boek wil ik de beschouwer laten nadenken over zijn of haar eigen ervaringen en vooroordelen over seks. Dit doe ik door een reeks waargebeurde verhalen weer te geven, omdat ik denk dat de beschouwer zichzelf daar in zal kunnen herkennen. Zo laat ik zien dat die ervaringen altijd anders zijn en dat wat de beschouwer zelf heeft ervaren niet zo gek of raar is.

Wat hoop je over een jaar te doen?

Over een jaar hoop ik dat mijn boek ‘De Eerste Keer’ is uitgegeven en ik hoop dat ik nog meer boeken in hetzelfde genre, maar bijvoorbeeld ook kinderboeken, aan het maken ben. En ik hoop dat ik daarnaast ook allerlei andere illustratieopdrachten over de hele wereld heb. Oftewel, ik hoop dat ik het heel erg druk heb met het illustreren van een heleboel dingen!

Hoe kijk je terug op je opleiding, uit welke momenten haalde jij de meeste voldoening?

Ik zou bijna wel weer opnieuw willen beginnen met de opleiding! De momenten waarop je in keer weet wat je wilt gaan doen met een bepaald project. Dat eureka moment, die er op de een of andere manier bijna altijd komt.

Anke Knapper

1Woonkamermettekst 5douchenmettekst 8indetentmettekst 11rodeharenmettekst 16anusofvaginamettekst 17Penismettekst 18taarteten 22gefeliciteerd 24stroomtaldieshiteruit 27zewasopen testje

 Supported by Adobe

We zijn erg blij dat Fontanel Finals 2014 gepresenteerd wordt in samenwerking met Adobe Nederland. Adobe speelt met zijn Creative Cloud in op future proof software voor de gehele creatieve industrie. De ideale partner voor Fontanel Finals 2014, dat voor de zevende keer een waardig podium biedt aan het grootste aanstormende creatieve talent van Nederland.