Fontanel is het online magazine voor de Nederlandse creatieve cultuur. Sinds 2006 vindt iedereen geïnteresseerd in Nederlandse creativiteit inspiratie bij Fontanel, wat inmiddels een publiek bereikt van 30.000 unieke bezoekers per maand. Wij inspireren onze lezers door middel van Notes, Short Stories en Stories.

Notes

Een gecureerde selectie van inspirerende illustraties, design projecten, producten, tentoonstellingen en fotografie samengesteld door hoofdredacteur Willem van Roosmalen.

Short Stories

Notities van de hand van ontwerpers, filmmakers, reclamemakers en illustratoren die schrijven over invloedrijke kunst, design, evenementen, boeken, films, mode en technologie.

Stories

Exclusieve verhalen, interviews, essays of series die een kijk bieden op de persoonlijke levens van getalenteerde creatieven, nieuwe initiatieven, conferenties, boeken en werken van gevestigde en opkomende namen uit de Nederlandse creatieve cultuur.

Fontanel Jobs

Fontanel Jobs is de vacaturebank voor de Nederlandse creatieve industrie die bureau’s, merken en organisaties direct in contact brengt met een uitgebreid veld aan studenten en professionals werkzaam in de creatieve industrie.

Team

Willem van Roosmalen — Founder & hoofdredacteur
Chris van Veghel — Eindredacteur
Thomas Moes – Founder
Bob Kreefft – Ontwikkelaar
Benjamin van Witsen — Fotografie
Erik de Vlaam — Editor
Marck van Dooren — Editor
Camiel Smits – Editor

Adverteren

Via native advertising, bannering en tailored samenwerkingen bereiken merken als Vitra, Samsung en Volkswagen onze invloedrijke doelgroep. We bieden verschillende concrete, betaalbare advertentiemogelijkheden voor lifestyle merken, musea of creative agencies die onze doelgroep op relevante wijze willen bereiken. Vraag hier onze mediapack aan.

Boeken, producten of andere pakketjes kunnen verstuurd worden naar:
Fontanel Magazine
Hardebollenstraat 13
3512TP Utrecht
Nederland

Met dank aan

Luis Mendo (typografie stories)
Jeroen Krielaars (animatie logo)