Veelgestelde vragen

Wat is FONTANEL precies?
FONTANEL bereikt een hechte community van studenten en professions, sinds 2006 leggen we ons toe op persoonlijke interviews, exclusieve rubrieken, een vacaturebank dat door meer dan 1000 bedrijven gebruikt wordt, jury deelnames, meerdere exposities, een internationale publicatie en bijzondere samenwerkingen met musea, merken, festivals, events en bureaus.

Wat kost het plaatsen van een vacature?
De kosten van het plaatsen van een vacature is afhankelijk of je vacaturetegoed (tegoed is oneindig geldig) of een enkele vacature koopt. Eén vacature kost €300 ex BTW, bij het aanschaffen van tegoed kan de korting oplopen tot €100 per vacature. Meer daarover bij de volgende vraag. Het plaatsen van stages is altijd gratis, geen verborgen kosten. Wat je hier allemaal voor terug krijgt, kun je hier lezen.

Krijg ik korting als ik meerdere vacatures plaats?
Zeker, je kunt tot wel €1000 besparen op het inkopen van vacatures. Dit tegoed is levenslang geldig. Je hoeft tegoed dus niet in één keer op te maken. Voor een overzicht van vacaturetegoed en kortingen, klik hier.

Hoe lang staat mijn vacature online?
Een vacature voor een vaste baan staat 60 dagen online. Een stagevacature staat 30 dagen online. Wanneer de termijn verlopen is, zal de vacature automatisch uit het overzicht verdwijnen. Mocht je de vacature eerder willen sluiten, dan kan je een vacature zelf op inactief zetten. Wil je de vacature juist verlengen? Nadat een vacature is verlopen, kan je deze met één klik weer opnieuw plaatsen.

Waar is mijn vacature allemaal zichtbaar?
Je vacature staat na het plaatsen direct bovenaan vacature overzicht op FONTANEL, daarnaast promoten we alle vacatures ook bij onze community onderaan alle FONTANEL stories, waardoor je meer dan 40.000 unieke bezoekers per maand bereikt. Daarnaast pushen we je vacature via Facebook (8000+ likes), Twitter (6000+ followers) en onze wekelijkse e-mail nieuwsbrief met meer dan 1000 lezers.

Hoe kan ik mijn bedrijfsprofiel en geplaatste vacature aanpassen?
Wanneer je bent ingelogd, kom je terecht op jouw persoonlijke dashboard. Daar kun je elke vacature bewerken. En natuurlijk ook je bedrijfsprofiel.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?
Geen probleem. Je kunt hier een nieuw wachtwoord aanvragen.

Hoeveel reacties kan ik verwachten op mijn vacature?
Dat is van veel factoren afhankelijk. Sommigen bedrijven of vacatures ontvangen honderden reacties, anderen maar een handje vol. Dit is afhankelijk van timing, de functie, het imago en de kwaliteit van de vacature. Je kunt de kwantiteit en kwaliteit van je vacature dus beïnvloeden door je vacature aantrekkelijk te maken: voeg een coverfoto toe en schrijf een persoonlijke, unieke en fijn leesbare tekst. Houd de vacature dus kort en bondig, vertel wat je te bieden hebt en wat je onderscheidt van anderen op een manier die tot de verbeelding spreekt.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?
Je ontvangt na plaatsing van jouw vacature direct een e-mail bevestiging met in de bijlage een factuur (pdf). We vragen je deze binnen 14 dagen over te maken.